ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΣΥΠΑΤΕ ΕΤΟΥΣ 2023

PASYPATE GS1

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η ετήσια καταστατική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

 Μέλη από την Κεντρική Αττική και από τις Περιφερειακές Υπηρεσίες της χώρας παρευρέθηκαν για να συμμετέχουν στην συνέλευση του συλλόγου.

Η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε τον διοικητικό απολογισμό και τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2022, όπου και εγκρίθηκε ομόφωνα. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον δικηγόρο κ. Κολλύρη σχετικά με τις μελλοντικές νομικές κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Συμμετείχαν και πρόεδροι του σωματείου συντηρητών ο κ Ι. Βεροιόπουλος όπως επίσης και από το σωματείων Μαιών-Μαιευτών του νοσοκομείου ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, κ. Ζησιμάτου Μαρία και κ.Κουνίδης Σπυρίδων.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2023

Με το πέρας της Γενικής συνέλευσης, ακολούθησε στο καφέ στον κήπο έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο,  η διενέργεια της καθιερωμένης κοπής της πίτας για το έτος 2023. Παρευρέθηκε η Διευθύντρια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου κα. Καραπαναγιώτου καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΟΥ ΥΠΠΟΑ ο κ.Συμεωνίδης, όπου απηύθυνε χαιρετισμό.

 

PASYPATE GS2

PASYPATE GS3

PASYPATE PITA1

PASYPATE PITA2

PASYPATE PITA3

1707810934080