ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ 2021

Οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες που θέλουν να συμμετέχουν στην απεργία Αποχή να συμπληρώσουν το έντυπο και να το στείλουν στο mail του Συλλόγου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Επίσης όσοι συνάδελφοι κατέθεσαν την αίτηση στις υπηρεσίες τους να μας αποστείλουν τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Έντυπο συμμετοχής στην Απεργία Αποχή από την αξιολόγηση

ΚΑΡΤΑ ΠΑΣΧΑ 2022

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη του ΠΑΣΥΠΑΤΕ στέλνουμε τις ευχές μας για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς από τα Μέλη του Δ.Σ.

karta2022 easter TE

ΚΑΡΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022

pasypatekarta2022

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2022

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 διεξήχθη η καθιερωμένη κοπή πίτας για το έτος 2022 και αυτήν την φορά μέσω τηλεπλατφόρμας. Μέλη - συνάδελφοι απο όλοι την Ελλάδα παρευρέθηκαν στην εορταστική απογευματινή τηλε-συνάντηση.
Η τυχερή της εικονικής πίτα που βρήκε το φλουρί ήταν το μέλος Ευαγγελία Στοαντζίκη από την πόλη της Αθήνας η οποία εργάζεται στο Βυζαντινό Μουσείο.

kopipistas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08/12/21 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΟΛΟΓΩΝ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των εκλογών του «Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Υπαλλήλων Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Υπουργείου Πολιτισμού» οι οποίες διεξήχθησαν την 01 Δεκεμβρίου 2021, στο κτίριο του ΣΕΑ (Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων) Ερμού 134-136, Αθήνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2021: Αποτελέσματα_Εκλογών_2021

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ_Δ.Σ_2021